FOTO: Aktrise Dārta Daneviča ļāvusies visai radikālām pārvērtībām

Instagram

Aktrise Dārta Daneviča, kuras gaitām čakli seko gan izklaides izdevumi, gan soctīklu lietotāji, pārsteigusi fanus, Instagram publicējot bildes ar jaunu, gaišu matu krāsu.

Pēc viņas vārdiem, pārmaiņas esot sen nobriedušas, matu krāsa tās tikai apliecina.

Kāda dāma vietnē Instagram paudusi, ka, viņasprāt, Danevičai labāk piestāvējuši tumši mati, uz to aktrise atbildējusi visai asi.

“Tad, lūdzu, atsekojiet man un nepiesārņojiet manu prātu/laiku ar savu nepatiku, paldies!” atcirtusi aktrise. Diskusijā iesaistījušas vēl dažas daiļā dzimuma pārstāves. Viena no tām norādīja, ka sieviete neko sliktu nemaz nebija pateikusi. Taču Danevičai ir cita nostāja, viņa dāmas sacīto uztvērusi kā negatīvu viedokli, atzīstot, ka aktrises izskats viņai nav patīkams. “Šis ir mans konts, mana bilde, mana izvēle un mani mati,” aktrisi citē portāls “Tauta runā”.

View this post on Instagram

day 12_ #offseason #blondewithbrowneyes #ketagutmane #dianapaytonhair Tieši pirms gada es atļāvos iesaistīties diskusijā ar jaunu sievieti, kas vēlēja man nomirt, jo viņa uzskatīja(uzskata), ka bez manis pasaule būtu labāka.Saruna izvērsās ļoti emocionāla un absolūti neproduktīva. Tagad, gadu vēlāk, nupat nāku no raidījuma "Cita domnīca" , kur runājām par iemesliem, kas izraisa depresiju, trauksmi un domas par nāvi. Manā gadījumā būtisks iemesls ir pārlieku jūtīga un sakāpināti emocionāla dzīves uztvere. Bet es neesmu īpaša, tādu cilvēku ir daudz. Tādēļ gadu atpakaļ, kad nāves vēlejumu dienā cietu avārijā,izlēmu tomēr palikt pieejama te, instagramā, lai mācītos runāt un reaģēt, stāsot par sevi un sev līdzīgi domājošiem prātiem un jūtīgām sirdīm. Man sāp neapdomīgas piebildes un šķietami nevainīgi komentāri, tādēļ cenšos citiem neuzbāzties ar personisku kritiku par viņu ķermeni, gaumi vai izvēlēm. Nupat, šo rakstot, saņēmu ziņu, ka esmu jocīga un man vieta ir jocīgo pasaulē. Man ir žēl visu to, kas tic vienai patiesībai un vienai-vidēji aritmētiskajai-normālībai. Pārējos, kas redz un pieņem no sevis atšķirīgos, aicinu- būsim iejūtīgi, vairosim labo, arī te, instagram vidē, jo arī te raksta, lasa un publicē īsti, domājoši un jūtoši cilvēki, kuru iekšējās cīņas mēs varam tikai minēt.

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Pievienot komentāru